Toto je příprava bramborové kaše od kuchaře z renomované restaurace: Vzdušná jako chmýří!
-
Příprava10 min.
-
Vaření21 min.
-
Porcí3
-
Zhlédnutí1 722
Dnes jsme si pro Vás připravili výborný recept na chutnou bramborovou kaši, podle zkušených kuchařů z restaurace.
Nemusíte ji vždy vyzkoušet jen na jeden způsob, tato se tedy velmi povedla!
Připravte si ji a vyzkoušejte něco nového – uvidíte, že si recept zamilujete!
Pro přípravu tohoto receptu budeme potřebovat tyto ingredience:
- 5 ks brambor
- 100 ml mléka
- 25 g másla
- 3 ks křepelčí vejce
- česnek
- bobkový list
- sůl
Takto budeme v receptu postupovat:
- Oškrábeme brambory a omyjeme je ve studené vodě. Potom je nakrájíme na kostičky. Vložte je do hrnce a zalijte horkou vodou, které by mělo být tolik, aby brambory byly pod vodou.
- Přiveďte k varu a poté snižte na nízkou teplotu.
- Ke konci vaření přidejte sůl, česnek a bobkový list podle chuti. Vodu z hrnce slijte ak rozmačkání použijte šťouchadlo na brambory.
- V mikrovlnné troubě nebo na sporáku rozehřejte mléko společně s máslem. Není třeba, aby tyto dvě ingredience prošly varem, ale je důležité, aby byly horké. Horkou směs vmíchejte do rozmačkaných brambor . Dále přidejte křepelčí vejce a vše pořádně promíchejte.
- Nakonec přidejte sůl dle vlastního uvážení.
Mňam!
Máme hotovo.
Přejeme vám dobrou chuť.
zdroj: poradnytsya.info/retsepty/sekrety-prygotuvannya-pyure-vid-kuhariv-zi-stazhem-zavzhdy-odnoridne-ta-povitryane-nache-puh
Leave a Review